De Koornbrug is voor het eerst kleurrijk verlicht. (Foto: Facebook Gemeente Leiden, Buro JP).

Koornbrug in regenboogkleuren: nieuwe verlichting voor speciale momenten

De Koornbrug is zondagavond ter ere van Internationale Coming Out Day verlicht in de kleuren van de regenboogvlag. Het was de eerste keer dat de brug in deze vrolijke kleuren verlicht werd, maar zeker niet de laatste keer. Er is namelijk een nieuw LED verlichtingssysteem aangelegd. Daarmee kan de brug bij bijzondere gelegenheden worden aangelicht.

Zo zal de brug op 25 november oranje kleuren ter gelegenheid van de internationale viering van ‘Orange the World’.  Een dag waarop aandacht wordt gevraagd tegen huiselijk geweld, zo meldt de gemeente Leiden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×