Sport071 Workout!

Beweeg elke dag mee met Sport071 Workout! op Sleutelstad TV

In deze coronatijd is het voor veel mensen moeilijk om te sporten. Daarom heeft Sleutelstad het tv-programma Sport071 Workout! gemaakt. Iedere dag worden er twee workouts van twintig minuten uitgezonden op tv en online. De workouts worden verzorgd door verschillende sportaanbieders uit de Leidse regio.

Iedereen kan meedoen 
Elke dag om 09.30 en 18.30 uur is er een nieuwe afleveringen te zien. Van Bootcamp en HITT tot Zumba en Yoga. De lessen worden op verschillende niveaus gegeven. Iedereen kan dus meedoen op eigen niveau.

TV en online
De afleveringen worden uitgezonden op tv (Ziggo kanaal 46) en online (sleutelstad.nl/tv). Ook zijn de workouts terug te vinden op de pagina van Sport071 Workout! en op YouTube. In totaal zijn er dertig verschillende workouts beschikbaar.

Sport071 Workout! wordt tot in ieder geval 22 november uitgezonden. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Team Sport van de gemeente Leiden.

Leiden Leiderdorp Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×