(Foto: Foto-& Filmproductie Wilco Devilee).

Blauwe Koornbeursbrug wegens viering 75 jaar VN

De Koornbeurs was gisteravond in een blauwe gloed gehuld. De LED-illuminatie was ter ere van de 75-jarige verjaardag van de Verenigde Naties. Eerder zette de gemeente Leiden de brug ook al in het licht. Dat was op ter ere van Coming Out Dag op 11 oktober.

Met de LED-verlichting zal de Koornbeursbrug in de toekomst vaker in toepasselijke kleuren worden aangelicht. Roodwit op 3 oktober lijkt een goede kans te maken, maar ook oranje op Koningsdag. Ook op 25 november zal de brug oranje kleuren. Dan vanwege de inter-nationale viering van ‘Orange the World’.  Een dag waarop aandacht wordt gevraagd tegen huiselijk geweld.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×