(Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Welke Leiderdorpse jongere verdient een beloning?

Net als vorige jaren wil de gemeente Leiderdorp jongeren die dit jaar iets bijzonders hebben gedaan in het zonnetje zetten. Als gevolg van de coronacrisis zal de uitreiking van ‘De Jongerenwaardering’ die jaar niet op het gemeentehuis maar, volledig volgens de coronaregels, bij de winnaars thuis plaatsvinden. De gemeente roept Leiderdorpers op om jongeren voor te dragen. Begin december worden de winnaars verrast met een medaille en een cadeaubon.

De voorgedragen jongeren worden ingedeeld in drie leeftijdsgroepen (4 tot en met 12 jaar, 13 tot en met 18 jaar en 19 tot en met 25 jaar). Voor iedere groep zijn er prijzen te verdienen in vier categorie├źn: heldendaad, vrijwilligerswerk, topsport en mantelzorg. De gemeente Leiderdorp reikt dus in totaal twaalf prijzen uit. De voordrachten worden door een deskundige jury beoordeeld.

Voordragen
Tot 22 november kunnen Leiderdorpse jongeren via een online aanmeldformulier worden voorgedragen voor een van de waarderingsprijzen. Naast de contactgegevens van de jongere en die van twee anderen (waarvan minimaal een volwassene) die als referent kunnen dienen, wordt in het aanmeldformulier om een uitgebreide motivatie gevraagd.

Voorgedragen jongeren moeten wonen of actief zijn in Leiderdorp.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door #JongLeiderdorp (@jong.ldrdrp) op

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×