De lesavonden vinden online en fysiek plaats vanuit HAAGWEG4. (Foto: SWO).

SWO introduceert de Ondernemersschool in Leiden

De Stichting Werk en Onderneming (SWO) introduceert een nieuw concept in Leiden: de Ondernemersschool. Gedurende tien lesavonden leren starters wat ondernemerschap inhoudt en hoe je een eigen bedrijf kunt opstarten.

“De cursussen zijn bedoeld voor de generatie die zich nu aan het voorbereiden is op de tijd na de crisis. De nieuwe helden van straks, die onze economie weer uit het slop moeten trekken”, zegt Arie Feij, directeur van SWO. Het gaat om  klassikale en online cursussen die worden gegeven in de voormalige ambachtsschool HAAGWEG 4. Onder begeleiding van professionals uit het bedrijfsleven komen alle aspecten van het ondernemerschap aan bod. De SWO heeft met de ondernemersschool één doel: startende ondernemers zo goed mogelijk voorbereiden.

De Ondernemersschool bestaat uit tien lesavonden  en een terugkomavond. De focus ligt op het schrijven van een ondernemingsplan, het vergroten van ondernemersvaardigheden en het uitbouwen van het netwerk. Iedere lesavond komt er een ander thema aan bod.

Opgeven voor de Ondernemersschool kan nog. Kijk voor meer informatie op www.swo.nl. De kosten bedragen dank zij de subsidie van de SWO 84 euro voor het hele traject, lesmateriaal zit hierbij inbegrepen.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×