De uitreiking in 2019. (Foto: Gemiva SVG-Groep).

Extra live uitzending Radio Gemiva rond radioprijs

Dinsdag presenteert online radiostation Radio Gemiva tussen 17.00 en 21.00 uur een extra live radio-uitzending rond de uitreiking van de Special Media Awards 2020. Daarbij wordt live geschakeld met de online uitreiking van de prijzen voor media die worden verzorgd door mensen met een beperking. Radio Gemiva is genomineerd in de categorie ‘Beste Radiostation’.

“Het wordt een spannende uitzending”, zegt Jaap van Sandijk die het radiostation ruim een jaar geleden binnen de Gemiva-SVG Groep opzette. Het is een dagbestedingsproject voor een groep cliĆ«nten waarvan de meesten op Swetterhage in Zoeterwoude wonen. “Door middel van een rechtstreekse verbinding hebben we contact met de locatie waar de prijzen bekend worden gemaakt. Dat gebeurt door de coronamaatregelen dit keer digitaal.” Via de speciale uitzending kunnen de luisteraars van Radio Gemiva de eerste reacties van het team horen. “Wat de uitslag ook wordt”, zegt Van Sandijk.

Er wordt tijdens de uitzending ook live geschakeld met het Sleutelstad-programma ‘De Avond van Sleutelstad’ tussen 19.00 en 21.00 uur op Sleutelstad Radio. En wat de uitslag ook wordt, het belooft volgens Van Sandijk een feestelijke uitzending te worden. Deze is te beluisteren via radiogemiva.nl en de mobiele apps JUKE, Online RadioBox en radioNED. De uitreiking van de prijzen is tussen 19.30 en 21.00 uur live te zien via special-media-awards.nl.

Vorig jaar werden de Special Media Awards voor de eerste keer uitgereikt. De radiomakers van Gemiva wonnen toen een ‘Mini Award’.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×