(Foto's: Gemiva-SVG Groep).

Radio Gemiva wint mini award bij Special Media Awards

Radio Gemiva van de Gemiva-SVG Groep heeft zaterdag bij de uitreiking van de Special Media Awards een mini award in de wacht gesleept. De radiomakers uit Zoeterwoude waren met twee andere bijzondere radiostations genomineerd in de categorie Beste Radiostation. Eerste werd Middin Connect uit Rijswijk.

Trots op award
“Helaas, we grepen naast de hoofdprijs, toch zijn we super trots op onze mini award. Onze felicitaties gaan naar Middin Connect en we gunnen het hen van harte”, zegt Jaap van Sandijk, de drijvende kracht achter Radio Gemiva. DJ Arnold van Radio Gemiva is alweer over de eerste teleurstelling heen: “We zijn pas één jaar bezig en dan nu al deze nominatie. We zijn heel goed bezig. We gaan met het juryrapport aan de slag om nog meer te verbeteren. Volgend jaar gaan we voor goud!”

Jury had een lastige taak
“Het is sowieso een hele grote prestatie bij de drie beste genomineerden te horen”, vond jurylid Eelco Kingma. “We waren er niet in één keer uit. De professionaliteit is groot en de creativiteit enorm.” De vakkundige jury bestond uit bekende Nederlandse mediamakers. Zij benoemden als sterke punten van Radio Gemiva de duidelijke en overzichtelijke site. Ook laat Radio Gemiva zich goed zien op social media. Als tip voor verbetering gaf de jury mee om gasten in de studio nog beter te introduceren en meer achtergrondinformatie te vertellen.

Feestelijke uitreiking
De bezoekers werden zaterdag rond de uitreiking in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum vermaakt met de onthullingen van de winnaars, afgewisseld door optredens van Rapper Jolan, DJ Rayman en een voorstelling over vloggen van Theater Totaal. Ook minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink was aanwezig: “Ik vind het belangrijk dat online media toegankelijk is voor iedereen.”

Radio Gemiva
Radio Gemiva is het radiostation van de Gemiva-SVG Groep en is overal online te beluisteren. Iedere woensdag zendt de radio crew van 10.00 tot 15.00 uur ‘live’ uit vanuit de professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. Radio Gemiva is te horen via www.radiogemiva.nl.

Dinsdag 12 november zijn de radiomakers van Radio Gemiva te gast bij Sleutelstad FM. Ze schuiven om 19.00 uur aan bij het programma ‘de Avond van Sleutelstad’ om te vertellen over hun nominatie en award.

Maatschappij Zoeterwoude Radio Gemiva


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×