Radio Gemiva grijpt opnieuw naast Special Media Award

Het team van Radio Gemiva greep ook dit jaar net naast de Special Media Awards. Het online radiostation waar cliënten van zorginstelling Gemiva sinds 2018 radio maken, was voor het tweede jaar op rij genomineerd voor een award. Omdat een feestelijke uitreiking in een zaal niet mogelijk was, vond het evenement dinsdagavond live via internet plaats. Vanuit hun studio in Zoeterwoude-Dorp zagen de dj’s de award aan hun neus voorbij gaan.

Radio Koraal uit het Limburgse Landgraaf wint dit jaar de Special Media Award in de categorie ‘radio stations’. De dj’s van Radio Gemiva lieten in een eerste reactie aan Sleutelstad weten erg teleurgesteld te zijn. “Vorig jaar waren we net gestart, toen begrepen we het. Maar nu is het wel erg jammer dat we niet gewonnen hebben,” verklaarde begeleider en radiomaker Jaap van Sandijk na afloop, “maar volgend jaar doen we gewoon weer mee, en dan gaan we winnen!”

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×