Nachtelijke werkzaamheden tijdens de eerste afsluiting. (Foto: Adinda Slingerland).

Weekendafsluiting Willem de Zwijgerlaan vanwege werkzaamheden

Dit weekend wordt de Willem de Zwijgerlaan voor de tweede maal afgesloten vanwege werkzaamheden. Tussen de Gooimeerlaan en de IJsselmeerlaan wordt gewerkt aan de weg van donderdagavond 20.00 uur tot zondagochtend 9.00 uur.

De werkzaamheden worden gedurende drie nachten en zaterdag overdag uitgevoerd. Vrijdag vinden overdag geen werkzaamheden plaats en is de Willem de Zwijgerlaan van 6.00 tot 20.00 uur open voor verkeer.

Omleidingen
Tijdens de afsluiting worden omleidingsroutes met borden aangegeven. Ook zet de gemeente verkeersregelaars in voor een vlot en veilig verloop van het verkeer. De kruisingen bij de Gooimeerlaan en IJsselmeerlaan / Sumatrastraat blijven open en begaanbaar voor verkeer. Het busverkeer rijdt de reguliere routes behalve op zaterdag overdag en in de avond. Buslijnen 6, 56, 365 en 410 rijden dan via alternatieve wegen. Voor hulpdiensten blijft het afgesloten traject in geval van nood bereikbaar.

Van maandag 23 november en met woensdag 25 november is de Willem de Zwijgerlaan nog een keer afgesloten tussen IJsselmeerlaan en Zijlbrug. In drie nachten wordt 20.00 en 6.00 uur gewerkt aan de weg. Overdag is de rijweg gewoon open voor verkeer.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×