Het team van Radio Gemiva won vorig jaar een mini award. Dit jaar gaan ze voor goud.

Radio Gemiva opnieuw genomineerd voor Special Media Awards

Net als vorig jaar is Radio Gemiva genomineerd voor de Special Media Awards in de categorie Beste Radiostation. Dit is de landelijke prijs voor de beste mediamakers met een verstandelijke beperking. Radio Gemiva is het radiostation van de Gemiva-SVG Groep en is overal online te beluisteren via radiogemiva.nl. Elke zondagavond van 22.00 tot 23.00 uur is een samenvatting van de uitzendingen te beluisteren via Sleutelstad Radio.

Radio Gemiva zendt 24 uur per dag uit met non stop muziek en een eigen nieuwsservice. Iedere woensdag is er een live uitzending van 10.00 tot 15.00 uur vanuit de professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. De cliënten van de Gemiva-SVG Groep maken playlists, bedienen het muzieksysteem en het mengpaneel, presenteren programma’s en interviewen gasten.

De DJ’s zijn supertrots op hun tweede nominatie op rij. “Maar nu gaan we voor goud”, zegt DJ Eli. “We zijn het afgelopen jaar veel professioneler geworden en hebben ook heel veel geleerd.”

Dit jaar worden de winnaars op dinsdag 10 november via een livestream bekendgemaakt. De awards worden tussen 19.30 en 21.00 uur uitgereikt door bekende Nederlandse mediamakers. De presentatie is in handen van Tess Milne en Kevin van der Berg.

Advertentie

Leiden Maatschappij Zoeterwoude Radio Gemiva


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×