(Foto: JP Kranenburg).

Leiderdorpse ondernemers verrast op Dag van Ondernemer

Wethouder Willem Joosten en de voorzitter van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) Lorien de Roode hebben vrijdag een verrassingsbezoek gebracht aan de winnaars van de Leiderdorpse ondernemersprijzen. Op de Dag van de Ondernemer verblijden zij de winnaars van de vakjuryprijs, publieksprijs en de LOV-trompet met een bezoek en een bos bloemen.

Om 9.30 uur startten Joosten en De Roode hun ondernemerstour aan de Van Diepingenlaan met een bezoek aan schoenenwinkel Den Elzen. Ondernemersfamilie Den Elzen werd in januari door de vakjury uitgeroepen tot de beste ondernemers in Leiderdorp. Daarna vertrok het duo naar de Laan van Berendrecht waar de haarstudio van Jeroen de Vink is gevestigd. De Vink won de publieksprijs. Een derde ondernemer werd thuis bezocht. De oprichter van Fitsynergy, Glenn van der Fits, kreeg eerder dit jaar de LOV-trompet, een aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers. Fitsynergy verkoopt magnesiumproducten.

Advertentie

Economie Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×