(Foto: Reanne van Kleef).

Hooigracht weer in beide richtingen open voor verkeer

De Hooigracht in Leiden is weer in beide richtingen open voor verkeer. Na een volledige afsluiting van drie weken in september, ging de helft van de vernieuwde straat (van Albert Heijn in de richting van de Nieuwstraat) in oktober weer open. Vanaf zaterdag is ook de andere weghelft weer beschikbaar en rijden fietsers en automobilisten over een nieuw wegdek van de kruising met de Nieuwe Rijn naar de Langegracht.

Bomen
De herinrichting van de Hooigracht is hiermee bijna afgerond. In december plant de gemeente nog nieuwe bomen langs de weg. De bomen die langs de Hooigracht stonden moesten worden gekapt om de werkzaamheden mogelijk te maken.

Vanaf 23 november start de uitvoering van de derde en laatste fase van de herinrichting van het gebied en gaat de Sint Jorissteeg tussen het Levendaal en de Hogewoerd voor drie maanden op de schop.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×