Nachtelijke werkzaamheden tijdens de eerste afsluiting. (Foto: Emile van Aelst).

Nachtelijke afsluiting Willem de Zwijgerlaan vanwege werkzaamheden

Vanaf vanavond is de Willem de Zwijgerlaan drie avonden en nachten afgesloten voor het wegverkeer tussen de IJsselmeerlaan en de Zijlbrug. In drie nachten wordt tussen 20.00 en 6.00 uur gewerkt aan de weg. Overdag is de rijweg gewoon open voor verkeer.

De kruising bij de IJsselmeerlaan en Sumatrastraat blijft open en begaanbaar voor bestemmingsverkeer. Verkeer naar Leiderdorp wordt omgeleid via de Sumatrastraat, Lage Rijndijk, Zijldijk, Rietschans en Engelendaal. En de omleiding verloopt andersom vanuit Leiderdorp naar Leiden. De omleidingen worden ter plekke aangegeven met borden.

Het busverkeer rijdt op maandagavond en dinsdagavond de gebruikelijke route. Op woensdagavond rijden de bussen van buslijnen 56, 365 en 410 een andere route. Voor hulpdiensten blijft het afgesloten traject in geval van nood bereikbaar.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×