(Foto: PR).

Voorschotense Bakkerij Verhoog bakt banketstaven voor voedselbank

Waarnemend burgemeester Charlie Aptroot had vrijdag de eer om de eerste tien banketstaven bij bakker Christiaan Verhoog te kopen voor het goede doel. De bakker bakt de staven speciaal voor de voedselbank. Met deze Sinterklaasactie ondersteunt de bakker de voedselbank in de regio.

“Op deze manier dragen we er samen aan bij dat het Sinterklaasfeest, ook voor gezinnen die het nu financieel moeilijk hebben, een feestelijk tintje krijgt”, vertelt Aptroot over zijn aankoop. “Ik hoop daarom dat er veel Voorschotenaren zijn die aan deze sympathieke actie meedoen.”

Om klanten warm te krijgen voor de banketstaven, liggen zij vers en in de aanbieding bij de bakker voor 3,95 euro. Dat is een voordeeltje van twee euro op de normale prijs.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×