(Foto: Reanne van Kleef).

Gemeente roept Leidse gedupeerden toeslagenaffaire op zich te melden voor hulp

De Belastingdienst heeft ten onrechte jarenlang kinderopvangtoeslag teruggevorderd. Ook in Leiden zijn er gezinnen slachtoffer geworden van de toeslagenaffaire. De gemeente Leiden wil deze mensen helpen, maar weet niet om wie het gaat. Daarom roept de gemeente ouders die de dupe zijn geworden op zich te melden bij het Leidse meldpunt.

De Stadsbank van de gemeente Leiden gaat fungeren als meldpunt voor gedupeerden van de toeslagenaffaire. Vanwege de privacywetgeving mag de Belastingdienst gegevens niet aan het meldpunt doorgeven. Daarom is het belangrijk dat ouders zelf contact opnemen met het Leids meldpunt. De schuldhulpverleners van de Stadsbank helpen dan met belastingschulden en andere schulden.

Mensen waarvan ten onrechte de kinderopvangtoeslag is teruggevorderd, moeten hiervan melding maken bij de Belastingdienst.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×