(Foto's: Regio15).

Vechtpartij Rapenburg eindigt via politiecel op intensive care

Een arrestant is zaterdagavond met spoed overgebracht van het cellencomplex bij het politiebureau aan de Langegracht naar de intensive care afdeling van het ziekenhuis. Daarbij werd ook een traumahelikopter ingezet.

De man werd eerder op de avond aangehouden bij een vechtpartij aan het Rapenburg. Daar ging een groep dronken mannen met elkaar op de vuist. Eén van hen werd daarbij door de politie aangehouden voor openbare dronkenschap en overgebracht naar het hoofdbureau aan de Langegracht. Er waren meerdere agenten nodig om de man in de politiebus te krijgen.

In het cellencomplex van de politie bleek het uiteindelijk zo slecht te gaan met de verdachte dat medische hulp van de ambulancedienst werd ingeroepen. Daarbij werd ook een traumateam ingezet. Die landden met de helikopter op een van de sportvelden in de Kikkerpolder. De arrestant is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×