(Foto: beeldbank Rijksoverheid).

Prijzen voor mooiste corona-initiatieven in Voorschoten

De gemeente Voorschoten gaat in januari prijzen uitreiken aan acties die speciaal bedacht zijn om de coronatijd door te komen. De winnaars mogen een bedrag van 50, 100 of 200 euro besteden bij een Voorschotense ondernemer naar keuze. “We reiken drie prijzen uit aan de meest hartverwarmende en inspirerende acties”, zegt waarnemend burgemeester Aptroot.

“De tweede coronagolf valt veel mensen zwaar. Ondernemers hebben het moeilijk, banen zijn onzeker en jongeren mogen niet alle dingen doen waar ze normaal plezier aan beleven. Veel mensen voelen zich eenzaam, of maken zich zorgen om hun eigen gezondheid of die van iemand anders. Daarom is het extra belangrijk om aandacht te hebben voor elkaar”, schrijft de gemeente over de prijs.

Donkere dagen
Burgemeester Aptroot prijst zich gelukkig met de vele Voorschotenaren die tijdens de donkere dagen voor Kerst iets voor een ander doen: “U heeft vast al verschillende voorbeelden voorbij zien komen. Ik roep u op om deze acties aan ons door te geven”, aldus de burgervader.

Het doorgeven van de acties kan door naar de gemeente Voorschoten te mailen. Daarin is het belangrijk de actie kort te omschrijven, wie de initiatiefnemer is en voeg eventueel een foto of video toe.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×