Leontine Groenendijk en Clarita Holswilder proosten op de goede samenwerking. (Foto's: Emile van Aelst).

Koetshuis de Burcht opent pop-up restaurant in Ibis Hotel Leiden

Woensdagavond is in hotel Ibis het pop-up restaurant van Koetshuis de Burcht geopend. Zolang de restaurants gesloten blijven, verzorgt Koetshuis de Burcht de maaltijden en de bediening in het hotel.

Ibis heeft normaal gesproken een concept van uitsluitend kamers met ontbijt en geen dinerfaciliteiten. De gasten dineren voornamelijk buiten de deur. Omdat de restaurants gesloten zijn kunnen de gasten van het Ibis hotel nu nergens terecht voor een warme maaltijd. General Manager Leontine Groenendijk wilde haar gasten nu toch een warme maaltijd bieden en zocht daarvoor een geschikte horecapartner uit Leiden.

Door persoonlijke ervaring met de kwaliteit en service van het Koetshuis hoopte zij dat dit haar partner kon worden. Er was slechts een gesprek nodig tussen Groenendijk en Tom en Clarita Holswilder om met elkaar in zee te gaan. Woensdagmiddag is de op zich vrij kale ontbijtzaal door Nieuwenburg Sfeer en Events verbouwd tot een gezellig restaurant.

Dineren en overnachten
In het pop-up restaurant zijn behalve de keuken, ook de bediening en de bar in handen van het team van Koetshuis de Burcht. Tom en Clarita Holswilder en hun team zijn blij weer aan de slag te kunnen. “Dit zijn toch de leukste weken om te werken en onze gasten te verwennen”, zegt Holswilder. Door deze unieke samenwerking kan hotel Ibis haar gasten dagelijks een diner aanbieden en Koetshuis de Burcht de meeste van haar al gereserveerde Kerstdiners door laten gaan.

Het worden dan wel kerstdiners inclusief overnachting en ontbijt. Voor de prijs hoeven de gasten het niet te laten, een overnachting inclusief ontbijt en diner kost 54,50 euro per persoon en het speciale kerstdiner is 150 euro voor twee personen inclusief ontbijt en overnachting.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×