(Foto: Chris de Waard).

Milieustraat zaterdag dicht door afgesloten Sumatrabrug

De Sumatrabrug is dit weekend afgesloten vanwege renovatiewerkzaamheden. Omdat bedrijventerrein de Waard daardoor vanaf vanavond 22.00 uur tot maandagochtend 6.00 uur niet bereikbaar is voor autoverkeer, is de milieustraat zaterdag gesloten. Kringloopwinkel Het Warenhuis is wel open, maar alleen bereikbaar met de fiets via de doorgang tussen de Bontekoestraat en de Le Mairestraat.

De milieustraat is ook gesloten tijdens de kerstdagen en nieuwjaarsdag. In de weekenden van zaterdag 9 en 16 januari is de Sumatrabrug ook afgesloten voor autoverkeer. De milieustraat is dan dicht. Scheepvaart is gedurende de hele renovatieperiode van de brug niet mogelijk. Naar verwachting zijn de werkzaamheden 18 januari afgerond.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×