(Foto's: Emile van Aelst).

Tamarco geniet toch nog van traditioneel kerstdiner

Het is traditie dat de leden van Show- en Marchingband Tamarco op de zaterdag voor Kerstmis bij elkaar komen om te genieten van het grote familiekerstdiner. Vanwege de coronamaatregelen dreigde dat dit jaar niet door te gaan, maar dat liet de vereniging niet gebeuren. Het resultaat: een drive thru-diner.

De vijf koks Pauline, Maarten, Marcel, Ben en Leo stelden een mooi viergangenmenu samen en stonden drie dagen in de keuken op het clubhuis. De leden hadden zelfs nog keuze uit drie verschillende soepen, twee voorgerechten en drie hoofd- en bijgerechten. Als klap de vuurpijl werd het diner afgesloten met een grand dessert.

De verpakking van het thuisdiner, dat alleen nog opgewarmd hoefde te worden, werd gesponsord door Bertus Bos, eigenaar van Vis van het Hof in de Winkelhof. Zaterdagmiddag werden de maaltijden door de leden een voor een met de auto afgehaald. Na afloop van het thuisdiner was er nog een online bingo om het feest compleet te maken.

Advertentie

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×