(Foto's: Ernst Wagensveld).

Groot online livestream-feest tijdens oud en nieuw Oegstgeest

De gemeente Oegstgeest organiseert tijdens oud en nieuw vanuit café De Gouwe een online feest voor jongeren. In het avondvullende programma treden verschillende artiesten en dj’s op en staan er een pubquiz, karaoke en een bingoshow op het programma.

Het feest start oudejaarsavond om 19.30 uur en gaat door tot in het nieuwe jaar 3.00 uur. “Alle kijkers kunnen elkaar in beeld zien en met elkaar praten op de chat zodat je toch een beetje samen bent”, zegt Bas van Dijck van medeorganisator Eventmaat. “En met de tekst in beeld kan je tijdens de online karaoke vanuit huis meezingen.”

Taggen
Na middernacht barst het feest los met de DJ Contest. “De dj’s draaien een live set op de stream. De kijkers bepalen samen met een vakjury wie de beste dj is door te stemmen. Voor de winnaar wacht een eigen optreden op één van de vier podia op Puur Festival komende zomer”, vertelt Van Dijck.

De toegang tot de livestream is gratis en aanmelden kan tot en met 30 december via de link “Oudjaars Livestream De Gouwe” op de Facebookpagina van café De Gouwe. “En vergeet je vrienden niet te taggen in het event om online een topavond met elkaar te hebben”, voegt Van Dijck toe.

Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×