(Foto's: Emile van Aelst).

Online nieuwjaarsreceptie gemeente Leiden trekt net zoveel bezoekers als normaal

De Leidse nieuwjaarsreceptie heeft maandagavond circa zevenhonderd bezoekers getrokken. Dat zijn er ongeveer net zoveel als op een reguliere nieuwjaarsreceptie in de Pieterskerk meldt kabinetschef Michael Juffermans van de gemeente Leiden. “Dan zijn er zo’n vierhonderd mensen aanwezig bij het concert en daarna komen er nog nog ongeveer driehonderd mensen bij.”

Wie inlogde kreeg eerst een algemeen programma te zien waarbij presentator Menno Bentveld in gesprek ging met burgemeester Henri Lenferink. Aansluitend hield Lenferink zijn nieuwjaarstoespraak die ook live werd uitgezonden op Sleutelstad TV. Daarna waren er verschillende ‘kamers’ waar de bezoekers online in gesprek konden met de Leidse wethouders.

Ook was er een Leids Politiek Café waar politiek verslaggever Chris de Waard van Sleutelstad in gesprek ging met de fractievoorzitters van de GroenLinks, de PvdA, de Partij voor de dieren en de VVD. Via de chat deden ook andere politici en inwoners mee.

Tijdens het online programma waren verder optredens te zien van Barry Badpak, Vivienne Aerts en Roselle.

Leiden Maatschappij Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×