(Foto's: AS Media).

Update: Overval op coffeeshop Nieuwe Beestenmarkt

Coffeeshop Paradise aan de Nieuwe Beestenmarkt in Leiden is donderdagavond overvallen. Rond 18.30 uur kwam een ongeveer 20-jarige gemaskerde man de coffeeshop binnen. Met een hoeveelheid softdrugs verliet hij vervolgens het pand en ging er lopend vandoor in de richting van de Haarlemmerstraat.

“Nadat hij de Turfmarktbrug was overgestoken ging hij links af de Caeciliastraat in”, licht de politie toe. “Tijdens zijn vlucht gooide de verdachte het voorwerp waarmee hij het personeel had bedreigd in het water”.

Agenten spraken in de omgeving met getuigen en hoorden van hen onder meer dat het ging om een blanke man die geschat wordt op een leeftijd van begin 20 met een lang (ongeveer 1,80 meter) slank postuur. Hij droeg donkere kleding en had een capuchon op zijn hoofd.

Vrijdag wordt nog in het water gezocht worden naar wat de verdachte heeft weggegooid. De politie komt graag in contact met getuigen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×