(Foto's: Regio15).

Waddingerbrug kampt weer met storing

De Waddingerbrug aan de Haagweg in Leiden staat sinds ongeveer 14.00 uur in storing. Vorig jaar stond de Waddingerbrug ook al regelmatig in storing. Provincie Zuid-Holland is met meerdere monteurs bij de brug om de storing te verhelpen. Het is onbekend hoe lang de brug gestremd blijft. Verkeer wordt geadviseerd een andere route kiezen.

Ruim een jaar geleden zegde wethouder Ashley North toe bij de provincie aan te dringen op een snelle oplossing. De storingen leidden toen, vooral in de spits, tot flinke verkeersopstoppingen. Tot het in de spits gesloten houden van de Waddingerbrug kwam het toen niet, maar de VVD kreeg wel een toezegging dat er met man en macht naar een oplossing zou worden gezocht.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Voorschoten waddingerbrug


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×