Valentijnsboeket. (Foto: Myrthe Koopman).

De Sleutelstad valentijnsactie: geef jouw geliefde nu op

Heb je al tijden een oogje op iemand, ben je nog steeds ontzettend gek op je partner of ken je iemand die wel wat extra liefde kan gebruiken? Geef die persoon dan nu op voor de Sleutelstad valentijnsactie. Wie weet staat het Sleutelstad loveteam dan wel bij jouw valentijn voor de deur met een speciale verrassing op de dag van de liefde.

Op 14 februari gaat een speciaal Sleutelstad loveteam op pad om een aantal Leidenaren te verrassen. De gelukkigen krijgen een prachtig boeket van Bloemist de Lange met een gepersonaliseerde boodschap van de persoon die ze opgegeven heeft. Dit alles gebeurt onder muzikale begeleiding van de Leidse zanger Danny Plezier.

Nomineren
Nomineer jouw geliefde hier en vermeld vooral waarom deze persoon het verdient om in het zonnetje te worden gezet. Iedereen mag genomineerd worden, jong of oud, je buurvrouw, je vriendje of een kennis, het maakt niet uit. De enige voorwaarde is dat de genomineerde in Leiden woont. Bij het nomineren ontvang je tevens een kortingscode van Bloemist de Lange, dus ook wanneer jouw geliefde niet wordt gekozen kun je diegene na Valentijnsdag nog steeds verrassen met een prachtig boeket.

Wanneer jouw valentijn is gekozen, wordt er verder contact met je opgenomen over de verrassing.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×