Gesprek met de burgemeester: coronarellen, speeltuinen en referendum

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Sinds de invoering van de avondklok was het op veel plekken in Nederland onrustig. Ook in Leiden dreigde een grote groep mensen met stenen en vuurwerk naar De Kooi te komen. Hoe heeft de burgemeester daarop gereageerd? En waarom werden er hoge dwangsommen opgelegd? Verder waren de Leidse speeltuinverenigingen lange tijd dicht, terwijl die elders in het land open waren. Inmiddels zijn ze weer open, maar waarom kon dat niet eerder? Tot slot: hoe zorgt de burgemeester ervoor dat iedereen weet waar het aankomende Roomburgerparkreferendum over gaat?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van februari

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071 en wordt in de week daarna herhaald op Sleutelstad TV. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×