Vijf Leidse PvdA'ers, waaronder kandidaat-kamerlid Marc Newsome trakteerden zorgmedewerkers. (Foto PvdA).

Jarige PvdA trakteert verzorgingshuizen

De PvdA bestaat 75 jaar en dat viert de partij door Leidse zorgmedewerkers te trakteren. Kandidaat-kamerlid Marc Newsome, raadsleden Tiny Klever en Martijn Otten en bestuursleden Thomas Verburg en Jaap Stokking verrasten in totaal vier Leidse verzorgingshuizen met lekkers en bloemen.

Overal in Nederland gingen PvdA’ers de verzorgingshuizen langs om de medewerkers te trakteren. De corona-epidemie staat uitbundige festiviteiten in de weg. Dat wat wel gevierd wordt doet de PvdA samen met zorgmedewerkers.

Newsome: “Elke dag werken heel veel zorgkanjers hard voor het wel en wee van bewoners in de Leidse zorginstellingen. Juist daarom tonen we nu onze waardering, door hen op onze verjaardag te trakteren. Echte waardering betekent ook dat we zorgmedewerkers structureel beter moeten belonen voor het werk dat ze doen.” Daar, aldus Newsome, maakt de PvdA zich in haar verkiezingsprogramma hard voor.

Leiden Maatschappij Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×