De iglo in de Kikkerpolder is door de gemeente Leiden weer afgebroken. (Foto via Facebook).

Gemeente verwijdert iglo op kunstveld Lugdunum

Een iglo die afgelopen weekend werd gebouwd op een van de kunstgrasvelden van de Leidse voetbalclub Lugdunum is gisteren door de gemeente verwijderd. Volgens wethouder Dirkse is het kunstgras niet bestand tegen zo’n bouwwerk dat bovendien een houten vlonder als vloer had.

“Ik snap dat mensen het jammer vinden, maar als straks het veld beschadigd is, hebben we ook een probleem”, aldus de sportwethouder in een toelichting. “Bovendien is het complex vanwege de sneeuw gesloten en mogen mensen er daarom helemaal niet komen.

Leiden Witte winter 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×