(Foto: Robbert van Cleef).

Schaatsen in de regio: waaghalzen op natuurijs en de eerste baan is open

In Voorschoten was er vanmorgen telleurstelling dat de natuurijsbaan nog niet open kon, toch kon er worden geschaatst in de regio. De baan in Leiderdorp ging als eerste open en ook bevonden de eerste waaghalzen zich vandaag op het natuurijs van de vogelplas in Leidschendam. Met wisselend succes, dat dan weer wel. Sleutelstadverslaggevers trotseerden vandaag de kou om verslag te doen.

Charlotte Povel deed in Nieuws071 live verslag vanaf de natuurijsbaan in Leiderdorp. Robbert van Cleef ging op zoek naar schaatsfanaten die met risico op een nat pak het natuurijs op de vogelplas in Leidschendam betraden.

Lieuwe van Slooten was vanmorgen op de ijsbaan in Voorschoten, daar was de teleurstelling groot.

Leiden Leiderdorp Sport Zoeterwoude Witte winter 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×