Actiegroep maakt carnavalesk actielied voor Roomburgerpark referendum.

Actielied tegen herinrichting Roomburgerpark

De actievoerders tegen de herinrichting van het Roomburgerpark hebben een lied gemaakt. Ze roepen daarin op bij het referendum tegen de herinrichtingsplannen te stemmen. Het referendum wordt tegelijkertijd met de verkiezingen gehouden op 15, 16 en 17 maart.

Al jaren strijden buurtbewoners voor het behoud van het park zoals het nu is. Zij zijn tegen het herinrichtingsplan van het park dat onder andere voorziet in de aanleg van een extra veld voor hockeyclub Roomburg. Vorige maand dwongen ze met een petitie met 5850 handtekeningen af, dat er een referendum onder de Leidse bevolking wordt gehouden.

Het recent gelanceerde actielied maakt onderdeel uit van de campagne om zoveel mogelijk nee-stemmers te trekken. Een door de stad rondrennende boom en een konijn leuken het pakkende refrein ‘ra ra ra waar is mijn park’ op.  De actiegroep roept Leidenaars op een eigen uitvoering te mailen naar referendum@roomburgerparkgroen.nl. Inzenders van de beste uitvoering maken kans op een mooie prijs.

Leiden Politiek Herinrichtingsplan Roomburgerpark


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×