Sleutelstad viert Valentijn: kussen, muziek en tranen van geluk

Op de dag van de liefde zijn vijf Leidenaren verrast door het Sleutelstad Loveteam. Met een bakfiets vol prachtige valentijnsboeketten trok het Loveteam door de besneeuwde straten, om zo extra liefde te bezorgen in deze coronatijd. De Leidse zanger Danny Plezier was mee voor muzikale ondersteuning en bracht een serenade aan de deur van de gelukkigen.

Er werd gekust, gedanst en er vloeiden zelfs tranen van geluk. Het Loveteam van Sleutelstad bracht een mini-feestje aan de voordeur van de uitgekozen Leidenaren. Want een ‘normaal’ feestje zat er door corona bijvoorbeeld niet meer in voor Isabella en Danique Bakker. Zij zouden vorig jaar vieren dat ze al vijf jaar gelukkig getrouwd waren. Dat kon destijds niet doorgaan, maar het werd dit jaar op Valentijnsdag toch nog een beetje gevierd.

Trots
En zo waren er meer Leidenaren die een feestje verdienden volgens hun naasten. Bart en Monique werden opgegeven door buurvrouw Marlo, omdat ze een zware tijd achter de rug hadden. Er werd dan ook een traantje gelaten toen Danny Plezier het nummer ‘Trots op jou’ zong, speciaal voor Bart en Monique. En ook Leidenaar Kasper werd verrast door zijn vriendin Cassidy omdat zij trots is op al het vrijwilligerswerk dat hij doet.

Alle verhalen zie je in de video van het Sleutelstad Loveteam.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×