Het debat wordt gehouden in de Kooikapel in de Driftstraat. (Foto: H. Brussee, via Reliwiki).

Leidse christelijke partijen gaan in debat

In de Kooikapel in de Driftstraat gaan kandidaat-Tweede Kamerleden Julius Terpstra (CDA), Anil Kumar (ChristenUnie) en Geert Schipaanboord (SGP) volgende week met elkaar in debat. Het debat wordt georganiseerd door de Leidse afdelingen van hun partijen en staat onder leiding van journalist en schrijver Wilfred Scholten.

De kandidaten komen uit Leiden (Terpstra), Leiderdorp (Schipaanboord) en Den Haag (Kumar) en gaan met elkaar in discussie over onderwerpen die in het bijzonder voor jongeren en kiezers uit de regio relevant zijn. Het leven met, in, en na coronatijd bijvoorbeeld, maar ook de woningmarkt en het (hoger) onderwijs.

Ook is er ruimte voor vragen vanuit het publiek. Wie een vraag wil stellen aan een van de kandidaten, kan deze tot maandag 8 maart 17.00 uur insturen onder vermelding van de kandidaat aan wie de vraag gericht is. Vragen kunnen per mail worden gesteld via verkiezingsdebat071@gmail.com.

In verband met de covid19-maatregelen is het debat niet toegankelijk voor publiek, maar wordt het op televisie uitgezonden bij Sleutelstad. Het debat is woensdag 10 maart te zien vanaf 19.30 uur en is ook online te volgen via www.sleutelstad.nl/tv.

Leiden Leiderdorp Politiek Regio Verkiezingsdebat Kooikapel


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×