(Foto: Leander Tramper).

Verkiezingsdebat christelijke partijen terug te zien via Sleutelstad

De Leidse afdelingen van het CDA, de ChristenUnie en de SGP hielden afgelopen maandagavond een verkiezingsdebat in de Kooikapel in de Driftstraat. Kandidaat-kamerleden Julius Terpstra (CDA), Anil Kumar (ChristenUnie) en Geert Schipaanboord (SGP) gingen met elkaar in debat onder leiding van journalist en schrijver Wilfred Scholten.

De kandidaten komen uit Leiden (Terpstra), Leiderdorp (Schipaanboord) en Den Haag (Kumar) en spreken over onderwerpen die in het bijzonder voor jongeren en kiezers uit de regio relevant zijn. Het leven met, in, en na coronatijd bijvoorbeeld, maar ook de woningmarkt en het (hoger) onderwijs.

Het debat werd noodgedwongen gehouden zonder publiek, maar werd woensdagavond uitgezonden door Sleutelstad TV. Het is hier ook terug te zien.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Politiek Regio Verkiezingsdebat Kooikapel


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×