(Foto: Hans Olijerhoek)

Zoeterwoude bakt voor SJZ: ‘Taartenactie geslaagd!’

De jeugdcommissie van voetbalvereniging SJZ uit Zoeterwoude-Dorp kijkt tevreden terug op de taartenactie die zij zaterdag organiseerde om geld in te zamelen voor haar club. Vijfentwintig Zoeterwoudenaren dongen met een zelfgebakken taart mee naar de titel ‘beste SJZ-taartenbakker van Zoeterwoude’.

Een afvaardiging van jeugdleden bepaalde, zonder te proeven, dat Iris en Femke Ammerlaan de prestigieuze titel verdienen. Thuisbakker Kaylee Roep werd tweede.

Na de prijsuitreiking zijn de taarten, die door de bakkers aan de club gedoneerd waren, voor tien euro per stuk verkocht. “Een zeer geslaagde actie die voor herhaling vatbaar is”, aldus SJZ-bestuurslid Hans Olijerhoek na afloop.

Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×