Ariela Netiv. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: Ariela Netiv van Erfgoed Leiden en omstreken

In Licht op Leiden praat Rens Heruer deze week met Ariela Netiv, directeur van Erfgoed Leiden en omstreken. Dit is de gemeentelijke organisatie waarin archief, archeologie en monumentenzorg samenwerken. Erfgoed Leiden en omstreken is een Leidse instelling die ook werkt voor een groot aantal gemeenten in de regio. Netiv geeft leiding aan deze grote organisatie die een landelijke voorbeeldfunctie heeft.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de Leidenaar van de Week. Voor deze rubriek zijn suggesties, graag met argumentatie steeds welkom bij lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door.  Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Uitzendtijden:
zondag 14.00 uur
dinsdag 16.00 uur
donderdag 00.00 uur
vrijdag 10.00 uur
zaterdag 12.00 uur

Leiden Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×