De pui van Bas de Wit Mode werd afgelopen week voor de derde keer met een auto geramd. (Foto: Regio15).

Crowdfunding: al ruim drieduizend euro na nieuwe ramkraak Bas de Wit

Drie ramkraken in amper twee en een half jaar tijd. Het overkwam ondernemer Bas de Wit van de gelijknamige modezaak in winkelcentrum de Luifelbaan. Dat is wel erg veel vinden ook zijn collega’s in het wijkwinkelcentrum in Leiden Zuidwest. Ze zijn daarom een inzamelingsactie begonnen om geld op te halen voor een nieuw ramkraakbestendig rolluik.

Zo’n nieuw rolluik kost een slordige tienduizend euro en wordt niet door de verzekeraar vergoed. Via www.gofundme.com/f/b622q-help-bas-de-wit-mode kan gedoneerd worden en dat deden in enkele dagen al zo’n zeventig mensen die in totaal al meer dan drieduizend euro overmaakten.

“We zijn al een goed eind op weg naar het streefbedrag! Fantastisch bedankt, dankzij deze donaties zitten we al op een kwart”, aldus de enthousiaste reactie die winkeliersvereniging Luifelbaan die de actie heeft opgezet gisteren plaatste. Inmiddels is dat bedrag dus alweer flink gestegen.

Advertentie

Economie Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×