(Foto's: Sleutelstad).

Tent Miloco en Gymsport Leiden ingestort en veel omgewaaide fietsen

De grote circustent van Gymsport Leiden en Circus Miloco op het voormalige terrein van Leidsche Boys aan de Voorschoterweg is vanochtend door de storm gegrepen en ingestort. Storm Evert kreeg op de Hoge Rijndijk ook een bouwsteiger te pakken. Verder zijn het in de stad voornamelijk fietsen en scooters die ten prooi zijn gevallen aan de storm.

Vrijwilligers van Gymsport Leiden en Circus Miloco proberen vanmiddag de resten van de tent op te ruimen. De steiger op de Hoge Rijndijk is door de brandweer weer recht- en vastgezet.

Vandaag wordt het geleidelijk bewolkter in Leiden, maar het blijft zo goed als droog met vanavond regen. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 11 °C en waait het stormachtig met windkracht 8. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 5 °C.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×