(Foto: Rabobank Leiden-Katwijk).

Rabo-directeur Erik Versnel naar Amsterdam

Erik Versnel verruilt Rabobank Leiden-Katwijk voor Amsterdam. Per 1 april wordt hij directeur van Rabobank Amsterdam en wordt in onze regio opgevolgd door Marius Hovius die zijn sporen binnen de directie van Rabobank ook al heeft verdiend. Onder andere in Rotterdam en Den Haag.

“De Amsterdamse benoeming wordt binnen de Rabobank als zeer eervol gezien en onderstreept daarmee het uitmuntende werk dat Erik voor de Rabobank-organisatie en Rabobank Leiden-Katwijk in het bijzonder, heeft geleverd”, zo meldt de bank vanmiddag. “Erik heeft, als ondernemende en verbindende bankier, de afgelopen zes jaar een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze co√∂peratieve bank in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Katwijk. Hij is een boegbeeld in de markt en hij heeft altijd oog voor onze klanten, leden en voor lokale economie en maatschappij. We gaan Erik enorm missen binnen de bank en in onze regio. Als Raad van Commissarissen danken wij Erik voor zijn energieke bijdrage en wensen we hem veel succes toe.”

Versnel werd directeur van Rabobank Leiden-Katwijk in 2014. Hij liet zich de afgelopen jaren veelvuldig zien bij tal van bijeenkomsten in de Leidse regio en ondersteunde met de bank tal van lokale en regionale initiatieven. In 2017 werd hij door¬† zakenblad Leiden IntoBusiness verkozen tot ‘Machtigste Leidenaar’.

Advertentie

Economie Leiden Leiderdorp Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×