(Foto: GoogleMaps).

Misstanden bij bedrijven en personen na controle in Sint Aagtenstraat

In de Sint Aagtenstraat in Leiden is donderdag bij een aantal bedrijven een integrale controle uitgevoerd. De gemeente, politie, brandweer en Omgevingsdienst West-Holland bundelden hun krachten na aanwijzingen over het niet naleven van wet- en regelgeving in de straat.

Bij de controle zijn verschillende overtredingen van de milieuregels geconstateerd. Ook werden personen aangetroffen waarvan de inschrijving in de Basisregistratie Personen (BRP) niet overeenkomt met de daadwerkelijke situatie. Daarnaast is een pand niet brandveilig bevonden en zijn er in aangrenzende panden overtredingen van de bouwvoorschriften vastgesteld.

Integrale controles
Het streven van de gemeente is dat Leiden een veilige en leefbare stad blijft. Het regelmatig houden van integrale controles levert daar een bijdrage aan. Deze acties worden niet van tevoren aangekondigd. De gemeente krijgt hiermee inzicht of bedrijven, pandeigenaren, verhuurders en huurders zich aan de geldende regels houden.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Maatschappij Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×