(Foto's: Chris de Waard).

Hooigracht weer in twee richtingen open voor auto's

De werkzaamheden aan de Watersteeg en de Sint Jorissteeg zijn afgerond. De herinrichting van die twee stukjes straat vormde het sluitstuk van deze fase van de aanleg van de Centrumroute, waardoor de Hooigracht nu weer in twee richtingen berijdbaar is.

Het komende jaar is de Langegracht afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De gemeente is ook daar nu begonnen aan een complete herinrichting van gevel tot gevel. Ook een stukje Oude Herengracht richting de Herensingel valt onder het trac├ędeel Langegracht en wordt meegenomen in deze herinrichting. De werkzaamheden aan dit deel van de Centrumroute nemen ongeveer een jaar in beslag. In die periode rijden ook de bussen een alternatieve route en zijn haltes verplaatst.

Advertentie

Leiden Centrumroute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×