(Foto: Robbert Beurse).

Trainen als een profvoetballer bij SJZ

Speciaal voor jeugdspelers uit de regio organiseren voetbalvereniging SJZ en de Jeugdvoetbalopleiding in de meivakantie de Jeugdvoetbaldagen. Op donderdag 6 en vrijdag 7 mei kunnen talenten in de leeftijd van 5 tot en met 15 jaar terecht bij de Zoeterwoudse club om hun vaardigheden te oefenen met professionele trainers.

Tijdens de trainingen krijgen de deelnemers basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. “Dankzij deze intensieve en wedstrijdgerichte scholing wordt de balvaardigheid en het zelfvertrouwen groter”, belooft een woordvoerder van organisator SJZ. Door gevarieerde oefenvormen en veel snelle acties wordt de handelingssnelheid van de speler sterker ontwikkeld. “Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een betere traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat.”

In totaal organiseren zes Nederlandse verenigingen een jeugdvoetbaldag in de meivakantie. De Zoeterwoudse club is de enige in onze regio. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://www.jeugdvoetbaldagen.com/meld-je-nu-aan. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een voetbalvereniging.

Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×