(Illustratie: RijnlandRoute).

Werkzaamheden in Paasweekend: afritten A4-N11 afgesloten

In het Paasweekend wordt er gewerkt aan de A4 bij Zoeterwoude. Hierdoor zijn de op- en afritten richting Zoeterwoude-Dorp en Zoeterwoude-Rijndijk (N11) vanaf vrijdagavond 21.00 uur tot en met dinsdag 05.00 uur afgesloten.

Ook worden er twee rijstroken op de A4 in de richting Amsterdam afgesloten. Verkeer van de A4 naar de N11 en de aansluiting Zoeterwoude-Dorp wordt omgeleid via afrit Hoogmade.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen en aanbrengen van asfalt en het aanbrengen van geleiderail. Deze werkzaamheden kunnen met name ’s avonds en ’s nachts in de directe omgeving hoorbaar zijn. Ook volgende week en in het weekend van 23 april worden werkzaamheden uitgevoerd.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Voorschoten Zoeterwoude RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×