Deze week in Licht op Leiden: Thijs Hemmes

In Licht op Leiden spreekt Rens Heruer deze week met Thijs Hemmes. Hemmes is de H van HBK Belastingadviseurs en accountants, maar ook zeer actief als vrijwilliger in het Leidse. Zo heeft hij alles te maken (gehad) met de Leidse 3 oktoberkermis, Leiden Culinair en de Slag om Leiden. Een belangrijk ondernemer met een groot hart voor zijn stad.

Vanaf deze uitzending is de rubriek Leidenaar van de Week geen vast onderdeel meer van Licht op Leiden. Incidenteel zal er nog wel iemand in het zonnetje gezet worden.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door.  Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Uitzendtijden:
zondag 14.00 uur
dinsdag 16.00 uur
donderdag 00.00 uur
vrijdag 10.00 uur
zaterdag 12.00 uur

Kijkers die suggesties voor onderwerpen of gasten in volgende uitzendingen hebben, kunnen dat laten weten via lichtopleiden@sleutelstad.nl. Sleutelstad TV is in de hele regio te zien via Ziggo kanaal 46, in Leiden ook via KPN kanaal 1421 en online op www.sleutelstad.nl/tv.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×