(Beeld: Gouden Spike).

50e Gouden Spike mag onder strenge voorwaarden doorgaan

De vijftigste editie van de Gouden Spike is één van de negen atletiekwedstrijden die de komende maanden door mag gaan. De wedstrijd bij Leiden Atletiek valt onder de ‘Uitzondering Topsport’ en draagt bij aan Olympische kwalificaties en Olympisch perspectief.

Aan de wedstrijden die van het Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport door mogen gaan, zijn strenge voorwaarden aan verbonden. Zo mogen er maar 250 deelnemers meedoen per wedstrijd, staan er alleen toernooi-onderdelen op het programma en moeten atleten en organisatie een sneltest doen. Ook mag er geen publiek aanwezig zijn. Via online livestreams is de wedstrijd wel live te volgen.

Officieel moet de gemeente Leiden nog toestemming geven, maar de organisatie heeft er vertrouwen in daar uit te komen.

Leiden Sport Gouden Spike


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×