(Foto: Media-TV).

Brandweer bevrijdt meisje uit metalen voetbaldoel

De brandweer heeft zondagmiddag een meisje bevrijdt uit een metalen voetbaldoel. Op de speelplaats bij de Coornhertdreef in Leiderdorp kwam het slachtoffer rond 14.45 uur met haar been vast te zitten tussen de spijlen van het goaltje.

De gealarmeerde hulpdiensten hebben het meisje met behulp van een spreider uit haar benarde positie bevrijd. Het slachtoffer is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Volgens persbureau Media-TV hebben de brandweermannen, voordat ze terug naar de kazerne gingen, de ontstane schade aan de spijlen van het goaltje hersteld.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×