Vier Koningsdag de hele dag live met Sleutelstad

Hang de vlag uit, pak de oranje-tompoucen erbij en zet het geluid wat harder; Koningsdag vier je de hele dag live met Sleutelstad. Vanaf 8.00 uur kijk en luister je al naar de Oranje Thuisblijfdag, met elk uur fijne muziek en live optredens. En om 15.00 uur viert de Oranjevereniging Leiden Koningsdag op Sleutelstad TV!

Alle reden om lekker thuis te blijven en de verjaardag van Koning Willem-Alexander met Sleutelstad te vieren. Zo zijn er optredens van Melle Boddaert, Jack Speck, Brian James, Hugo en Bianca Choufour en vele anderen. De dj’s van Sleutelstad maken er een feestje van!

Om 15.00 uur presenteert wethouder Paul Dirkse een programma op Sleutelstad TV, waarin onder andere de prijzen van de teken- en fotowedstrijd worden uitgereikt, Leiden Got Talent tot een ontknoping komt en we terugblikken op een aantal kleinschalige festiviteiten in de stad. De uitzending wordt afgesloten met het Leids Proostmoment.

Luister de hele dag naar Sleutelstad Radio via 107.5 FM, DAB+ en sleutelstad.nl. Je kijkt naar Sleutelstad TV op Ziggo kanaal 46 in de Leidse regio, KPN 1421 in Leiden en www.sleutelstad.nl/tv.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×