(Foto: JP Kranenburg).

Dodenherdenking Leiderdorp in besloten kring

In Leiderdorp werd dinsdagavond tijdens dodenherdenking net als in veel andere plaatsen in kleine kring stilgestaan bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en bij vredesmissies. Bij het kruis op de algemene begraafplaats aan de Hoogmadeseweg vond een besloten bijeenkomst plaats.

Na een gedicht, dat werd opgedragen door leerlingen van de Koningin Julianaschool, hield burgemeester Laila Driessen een korte toespraak. Na deĀ  het blazen van de taptoe en het volkslied legden Driessen en vertegenwoordigers van de gemeenteraad, Oranjevereniging Leiderdorp, Korps Mariniers, brandweer en politie bloemenkransen bij het oorlogsmonument op de begraafplaats.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×