Ook het trampolinepark is weer uit de lockdown. (Foto Trixs).

Met schuifpui open weer veilig springen in het trampolinepark

Niet alleen de sportscholen mochten vandaag weer open, ook op het trampolinepark kon iedereen zich weer fysiek uitleven. Marianne Houweling, mede-eigenaar van trampolinepark Trixs is dolgelukkig. “Kinderen kunnen gelukkig weer bewegen. Dat is het belangrijkste.”

De afgelopen vijf maanden, want zolang waren de sportaccommodaties dicht, waren vreselijk vond Houweling. “Je wilt als ondernemer ondernemen en nu moet je alles ineens ondergaan. Je kunt helemaal niks.” Natuurlijk ben je in het begin van de lockdown nog aan het klussen en extra aan het schoonmaken maar op een gegeven moment is dat ook allemaal wel gedaan, vertelt ze aan Radio West.

Maar dat ligt nu achter haar. Er mag weer gesprongen worden in het trampolinepark op de Weversbaan in Leiderdorp. “Standaard feestjes mogen nog niet en horeca binnen mag ook nog niet. Maar met een grote schuifpui die open kan en wat zitjes buiten kunnen ouders toch ontspannen wachten op hun kinderen. En zo houden we het goed doorgelucht. Dat is wel zo veilig”, besluit ze.

Luister naar het hele interview met Marianne Houweling op Radio West.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×