Normaal is het festival in huiskamers, nu in tuinen. (Archieffoto: Marieke van Winden).

'Gluren bij de buren' dit jaar in de tuin

Het festival ‘Gluren bij de buren’ waarbij allerlei podiumkunstenaars komen optreden in gewone huiskamers, is dit jaar buiten. Omdat de toekomst van de coronamaatregelen nog onzeker is, zoeken de artiesten nu tuinen in Leiden waar ze in de buitenlucht op mogen treden.

Op zondag 5 september kan iedereen die dat leuk vindt langskomen in de tuin van een ander om een optreden te bekijken. Normaal gesproken mag iedereen zomaar aanwaaien, maar om grote drukte te voorkomen, vraagt de organisatie nu om van te voren een plaats te reserveren. Bezoekers mogen zelf bepalen hoeveel entree ze betalen.

De organisatie is nog op zoek naar gastvrije tuinen, maar ook naar artiesten die het leuk vinden om op te treden. Aanmelden voor één van de twee kan via de website glurenbijdeburen.nl.

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×