(Foto: J.P. Kranenburg).

La Place Leiderdorp na overname weer open

Tien maanden na de gedwongen sluiting is La Place weer terug in Leiderdorp. Maandag heropent het restaurant onder de vlag van franchiseketen Gr8, de deuren voor bezoekers.

Colette Cloosterman-van Eerd, CCO van Jumbo en verantwoordelijk voor La Place, zegt dat de samenwerking met de franchiseketen weer groei moet realiseren voor de La Place formule. Vorig jaar was het filiaal in Leiderdorp één van de vestigingen die de deuren moest sluiten als gevolg van de coronacrisis. De restaurantketen sloot in totaal 23 vestigingen. Door het coronavirus leidde La Place elke maand 7 miljoen euro verlies. Maar nu gaat de zaak weer open.

De vestiging in Leiderdorp is voor de franciseketen Gr8 na Bergen op Zoom de tweede La Place die zij overnemen. Gr8 Investments is opgericht door Bas en Bob van den Nieuwenhuyzen en Martien Heinrichs. Naast de overname van verschillende La Place-vestigingen voeren zij de franchiseformule van Burger King en zijn zij eigenaar van de licentie van Starbucks en zeven hotels.

Het restaurant aan de A4 in Leiderdorp biedt ruimte aan 260 gasten en op het terras is plaats voor 109 bezoekers. Gasten zijn straks ook met de boot welkom, de aanlegsteiger bij het restaurant wordt opgeknapt, zodat langsvarende boten kunnen aanmeren. Voorlopig is het restaurant dagelijks van 8.00 tot 18.00 uur open. Na versoepelingen zijn de deuren tussen 8.00 en 20.30 uur geopend.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×